Afhalen in Venray

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je de bestelling van Partylook zonder verzendkosten afhalen bij ons! Zo spaar je nog een zakcentje voor een te gek feestje!

De voordelen van het afhalen bij ons
√ Je hoeft niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen
√ Het is geheel gratis, minimaal orderbedrag van 10 euro
√ Je bepaalt zelf wanneer je het pakket afhaalt in overleg

Hoe kan ik mijn bestelling afhalen in Venray?

Stap 1 Bestelling plaatsen

U plaats een bestelling via onze website en kiest voor de verzendmethode 'Afhalen in Venray'. Vervolgens zorg je ervoor dat de betaling succesvol afgerond is.

Stap 2 Uw bestelling wordt verwerkt

Wij gaan uw bestelling gereed maken voor afhaling. Let wel op, het is niet mogelijk om de bestelling meteen af te halen, u ontvangt bericht zodra het klaarligt.

Stap 3 Gereed voor afhaling

Nadat uw bestelling verwerkt is ontvangt u per e-mail een afhaalbevestiging. Uw bestelling ligt vanaf dat moment gereed op de afhaallocatie. Neem aub de bestelbon mee zodat u kunt aantonen dat het pakket voor u bestemd is. Laat u het pakket afhalen door iemand anders, geef het dan aan hem/haar mee. Uiteraard willen wij zeker zijn dat de bestelling bij de juiste persoon terechtkomt.

LET OP! Dit betreft énkel een afhaallocatie voor bestellingen en géén retourpunt en onze collectie is hier niet te bekijken. Het bekijken of beoordelen van artikelen is niet mogelijk. Retouren kunnen hier ook niet worden afgegeven. Voor vragen over uw bestelling of eventuele afhaling kunt u contact met ons opnemen.

Laatst bekeken